Αρχική | Εκτύπωσε | Aποθήκευσε ως WORD | Aποθήκευσε ως HTML

Κέρωμα - Γυάλισμα φινίρισμα

15/08/2020


Καλό είναι δύο φορές τον χρόνο να κερώνουμε με ειδικό προστατευτικό κερί το αυτοκίνητο μας για να το προστατεύσουμε από τις καιρικές συνθήκες, την ηλιακή ακτινοβολία, της κουτσουλιές που ευθύνονται για ανεπανόρθωτες ζημιές στο χρώμα , το ρετσίνι δένδρων που όχι μόνο θαμπώνουν αλλά διαβρώνουν σε βάθος το χρώμα!

Εάν θέλουμε το χρώμα πάντα σαν καινούργιο πρέπει μία φορά το χρόνο γυάλισμα του αυτοκινήτου με αλοιφή της 3Μ που μέσα από την πείρα μου λέω ότι είναι η πιο κατάλληλη όπου στην ουσία επαναφέρουμε το χρώμα σχεδόν στην αρχική του μορφή καθαρίζοντας το βερνίκι του χρώματος και εξαφανίζοντας τις επιφανειακές γρατσουνιές αυτές της οποίες δεν σκαλώνει το νύχι μας και άλατα και ότι επικολλημένο έχει.

Μην σας γελά κανένας και στο γυάλισμα και το κέρωμα ότι πληρώσεις αυτό θα πάρεις ...Το λέω αυτό γιατί ακούω κάτι τιμές που ξεκινάνε από 7 ευρώ.. Μην αφήνεται σε κανέναν το αυτοκίνητο σας για αλοιφή εύκολα ! !
Ανεπανόρθωτες ζημιές έχω δει πάρα πολλές ... Με πολύ μεράκι δουλεύω το κάθε αυτοκίνητο που το θεωρώ δικό μου ... Διαφορετικά δουλεύω ένα αυτοκίνητο που είναι να το πουλήσουμε ,και εντελώς διαφορετικά ενα αυτοκίνητο που είναι δικό μας ...

Σε αυτό που είναι να πουλήσουμε κατεβάζουμε το βερνίκι πολύ για να έχει τέλια εικόνα για τον υποψήφιο αγοραστή να του γυαλίσει στο μάτι ναι .. Αλλά στο δικό μας δεν το κάνουμε αυτό μόνο αν ο ιδιοκτήτης του το ζήτηση για λόγους δικούς του.. Γι αυτό παρατηρούμε το φαινόμενο τα αυτοκίνητα που είναι προς πωλήσει αστράφτουν ιδιαίτερα πολλές φορές. αν και είναι κάποιας ηλικίας... Σας μπέρδεψα απλά σας είπα την αλήθεια ...


Εκτύπωση στις 27/09/2023
Από την ιστοσελίδα Eπαγγελματικός Βιολογικός Kαθαρισμός Αυτοκινήτων
ecocleancar.gr/el/articles.asp?tid=5